Falken

I går var jag hos optikern med hopp om att få bukt på min återkommande huvudvärk. Det visade sig att jag tittar lite i kors och att det inte alls är konstigt att jag har just ont i huvudet. Optiker Älgå kliade sig lite i huvudet när han frågade mig om jag såg ett kors på tavlan men jag svarade att jag såg mer som en blixt. Jaha, du ser alltså lite dubbelt. Dina ögon skelar. Där ser man. Men när jag har rätt hjälpmedel då ser jag som en falk. Man tackar. Som en falk!

Så efter överläggande med den datoriserade utrustningen var det dags att välja bågar. Jag tycker egentligen att de här stora bågarna som är moderna nu är lite töntiga. Jag tycker att många är väldigt fräsiga och snygga i dem medan andra mest ser ut som Harry Potter. Men nu förstår jag varför man väljer dessa bågar. Man ser ju så mycket mer! Så därför ställer jag mig i ledet och hoppas att jag kommer se mer fräsig ut än lik Harry Potter. Och nu när jag dessutom ser som en falk så kommer jag ju känna mig fräsig bara därför.

Och, det här är fixat bara på en dag. I går var det synundersökning och utprovning av bågar, idag är det falköga och stora brillor! Bra jobbat optiker Älgå och Glasögonhuset! Tack för det!

Kommentarer

 • Perny säger:

  Jag tycker brillorna i den mittersta bilden var fräsiga, var det dom du valde? 😉

  Den 4 november 2010 kl. 23:26
 • Rellis säger:

  sablar va snygg du blev i dom nya brillorna!

  Den 5 november 2010 kl. 00:14
 • Karin säger:

  Ah,en skönhet klär ju i allt!
  Har själv liknande brillor på g, fast hos ”min” optiker får jag tre par för under 2000 kr. Ett par stora markerade, ett par smala och ett par Lennon-runda. Då kan man variera sig lite…

  Den 5 november 2010 kl. 00:56

Kommentera