Fagerfru.nu

20121205-012259.jpg

Tänk att få bli älskad på city gross en tisdagskväll. Få fina komplimanger bland pastasorterna och retas flirtigt vid mögelosten. Shit vad jag längtar efter den där osten.

Vara gift och lycklig. Gravid och svettig. Känna sig som snömannens storasyster och ändå le brett där jag vaggar mig fram mellan skumtomtar och tonfisk. Vara kär och hungrig.

Skrattar åt mig själv och min uppsyn, bryr mig inte om vad andra där och då tycker, för på insidan är jag så vacker att det nästan ploppar ut. Buffar lite med magen på Jocke och påminner honom om vilken fager fru han har nu.

Han bär matkassarna och jag hushållspapperet. Vi smyger hem på snötäckta gator och sladdar försiktigt i rondellerna. Jocke drar bort skyddet från takluckan och frågar om vi ska ha lite mysigt när vi åker hem. Snöflingorna viner förbi ovanför glasrutan och iskristaller bildar drömska stjärnor.

Det är vardagskärlek och jag blir alldeles varm inombords, mätt så småningom och nästan klar med min uppsats. Det blev allt en bra tisdag ändå, fast jag trodde att jag skulle få fnatt.

God natt!

Kommentera