Få in en fot

I dagens Nerikes Allehanda har jag fått in en fot, där kan man se min tatuering på foten. De efterlyste tatueringar som har någon anknytning till en eller flera familjemedlemmar. Jag skickade in min bild med följande berättelse:

Hej!

Här kommer en bild på min tatuering. På bilden är den precis nygjord, men nu är den snart ett år. Innan hade jag en liten nyckelpiga på foten som mest såg ut som en leverfläck på håll och funderade länge på vad jag skulle göra där i stället.

Efter en del skissande och olika alternativ kom jag fram till att jag ville visa min kärlek till min mamma och pappa. Så blev det. Jag gillar den så klart väldigt mycket, och trots att mina föräldrar inte är särskilt förtjusta i tatueringar så kan de ju inte göra annat än att gilla den, eftersom det är deras namn.

Många i min omgivning gillar den och tycker att det är roligt att jag valde att skriva föräldrarnas namn istället för att bara skriva mamma och pappa. Vissa tror även att det står ”love ulla”.
Jag älskar den!

Kommentera