Ewa Larsson och en bröllopsklänning…

Efter att jag tittat runt på olika bloggar har jag blivit varse att det släpps en fin kollektion på Lindex i morgon, där en designer som heter Ewa Larsson har gjort ett gäng fina kläder, bland annat ovanstående klänningar. Som jag för ett ögonblick tänkte kunde fungera till bröllopet. Inte båda, men någon av dem.

Och i dag gick jag till Lindex för att fråga om kollektionen möjligtvis skulle komma till Örebro. Och ja, den fanns redan där och jag fick dessutom prova och handla. Det var en expedit som verkligen hade känsla för service som hjälpte mig. Jag blev överväldigad och glad över att hon var så hjälpsam.

Först letade hon rätt på klänningen, sen fick hon hjälpa mig att knäppa och sen byta storlek och färg. Jag fick låna hennes skor för att se hur klänningen blev när jag var lite längre. Jag provade båda färgerna, vit för att jag fortfarande tänker att en långklänning till mina tokiga Converse skulle funka fint. En vit som jag själv kan piffa till med lite färgade detaljer och där de knasiga skorna bara kommer synas när jag lyfter på klänningen. Och den blåa provade jag för att jag tänkte att den kanske är bättre eftersom Jockes kostym är mörkblå och eftersom jag som sagt inte känner mig helt bekväm i vitt.

Jag köpte båda i hopp om att Jocke skulle tycka att jag var vacker som en sommardag, i alla fall i någon av dem. Men riktigt så blev det inte. Och jag kanske kan hålla med till viss del. Men jag vill ju så gärna bara känna mig ”håll-käften-snygg” och redo inför the big day.

Så trots den fantastiska servicen så måste jag lämna tillbaka båda och tänka att någon annan kommer känna sig ”håll-käften-snygg” i dem, för jag vill inte se ut som att jag är gravid när jag försöker träna för att bli mitt snyggaste…

 

Kommentera