Eve’s power flower

 

Min kollega och fina vän Jossan fyllde 30år nyss. Hon gillar blommor. Jag gillar också blommor men inte så vansinnigt mycket att jag hade tänkt ha dem på väggen. Nu har jag ångrat mig och kan inte välja vilken jag vill ha på väggen. Men det började med att jag ritade en bild till henne. Nu heter den ”mellan hägg & syren”.

Och oj vad ni gillar blommor då! Jag är bra på att rita dem och plocka och sätta i vas. Plantera har jag inte provat. Än. Men nu har jag lärt mig en massa arter som jag inte kunde alls för en månad sen. Tack! Och ja, så drömmigt med en famn full av dahlior men det projektet får vänta. Heja er som kan och gör!

Och efter en bild med blommor, kom en till och en till och en till. Helt plötsligt har jag tecknat mig igenom en gnutta av Sveriges flora. Eller nåt. Jag gillar det extra mycket då det är oregelbundna former och inte särskilt mycket Ctrl Z som på raka husfasader. Det går fort att komponera sommarängar, vägrenar och julbuketter.

Min plan är att ha en digital snittblomsterbutik. Typ såhär. Du börjar med att välja dina sex sorters blommor, kanske att sju kan få plats också. Sen väljer du en bakgrundsfärg av några som jag har bestämt. Du väljer färg på din text (som jag också bestämt) och döper din bild. Mina heter tex ”kroppkakor och allvar”, ”älskar. Älskar inte”, ”a hug from ladybug” osv. Låter det inte fiffigt så säg?

Ovan allsköns spretiga blomsterängar är mina posters i standardutförande. januari ut kostar de 450kr plus frakt. Från och med februari kostar de 599kr plus frakt och trycks som sagt på ett matt papper i storlek 50×70 cm. Vad en självplockad poster i min butik för digitala snittblommor kommer kosta är ännu lite oklart, men unika bilder gillar man väl?

Och just det, jag tar emot beställningar också. Eller förfrågningar, jag behöver se bilden först och bedöma sannolikheten med att jag gör den rättvisa samt att jag får utrymme för mitt avtryck, uttryck, intryck. Ha. Färg för fan osv.

Hej så länge och kul att just du tittade förbi.

Puss och god natt!

Kommentera