Everlasting traditional tattoo

Jag följde med tjusiga Stina till tatueraren. Och jag måste bara säga att en mer omtänksam och trevlig tatuerare får man nog leta efter. Hon blev gaddad av Sonny på Everlasting traditional tatto. Jag följde med så att hon hade en hand att hålla i. Men mest fläkte jag ut mig i de där rackarns sköna gula fåtöljerna.

Grejen var den att när vi kom dit och Stina visade upp sin text som hon skulle ha skriven på revbenen så rynkade tatueraren lite på näsan och sa ”det där är inte rätt, sådär kan man inte säga om det ska vara på engelska, känner ni ingen engelsman som kan hjälpa er?”.

Jag tänkte att min internationella bror kunde hjälpa till, han var dock upptagen vid tillfället, däremot hade tatueraren en kompis som hade en kompis i London och som ringde dit och frågade vilket ord det skulle vara. Ordet i sammanhanget blev alldeles för mycket skolbok och kändes inte bra. Damn it. När vi väl hade kommit på hur det kunde vara, var det liksom inte bara att skriva dit texten på hennes torso. Nej, för stilen skulle vara hennes mammas. Alltså fick vi åka till hennes mamma för att texten skulle bli än mer korrekt. Detta betydde att den tillmötesgående och omtänksamme tatueraren fick vänta på oss i en smärre evighet. Den där Sony var verkligen rar.

Så vi cyklade fram och tillbaka med dålig luft i bakdäcken och med handsvett på styret. Väl tillbaka inser vi att ett ord är felstavat, men det ordnade upp sig och när min hand var söndertryckt av Stinas inre smärta så var hon nöjd som bara den och hade fått sin efterlängtade text precis där hon ville ha den. Och det blev superfint.

Jag tänker såhär, att en annan tatuerare kanske bara hade sagt att nu kör vi och struntat i hur och vad det stod, men han brydde sig verkligen och kunde dessutom vänta på oss trots vårat bök. Med andra ord jävligt bra service på det där stället. Så ska ni tatuera er tycker jag verkligen att ni ska gå dit. Så det så. Ni hittar studion på Änggatan 21, Örebro.

Kommentarer

 • Lisa säger:

  Roligt att läsa och fina bilder, kul att ni trivdes hos oss 🙂
  Ha en underbar sommar
  Lisa, Everlasting &traditional Tattoo

  Den 5 juli 2012 kl. 09:27
 • Eva säger:

  Tack för din kommentar Lisa, ni har verkligen en fin studio. Hoppas att ni oxå får en fantastisk sommar!

  Den 5 juli 2012 kl. 10:30
 • Anso säger:

  Text på revbenen verkar vara det nya svart.

  Den 5 juli 2012 kl. 10:34
 • Stina säger:

  Tack Sonny för ditt engagemang!!! Jätte nöjd! Kommer verkligen tipsa om Er studio! 🙂
  Eva -va fint inlägg i din blogg! Gillart skarpt! Du är duktig. Å åter igen tack för din hand 😉

  Den 5 juli 2012 kl. 13:03
 • Eva säger:

  Lite som att man kan bestämma åldern på de som har svanktatueringar 😉

  Den 5 juli 2012 kl. 14:24
 • Tjosan säger:

  Då kommer ju självklart följdfrågan: Vad stod det på tatueringen från början, och vad står det i slutresultatet?

  Den 23 juli 2012 kl. 23:53

Kommentera