Evas zoologiska utställning

Nu är djuren välinpackade och redo för en transport till solen och vindarnas ö. I morgon hänger jag upp godbitarna på Kalk och på fredag kommer jag att vara där under konstnatten, fast en preggotant som jag kommer endast att finnas på plats mellan kl19-21.

Så är ni på norra Öland och vill se färgglada djur med nedanstående titlar så tycker jag sannerligen att ni ska besöka Kalk. Djuren kommer finnas där från och med imorgon eftermiddag. Den oxblodsröda flodhästen ska som bekant bli boende på Kalk så länge den blir matad med hamburgare. Men de andra är till salu, förutom grodan som redan blivit såld, men som följer med för att förgylla tillvaron ytterligare.

Och för er som inte riktigt vet vad det är för rackare jag har målat och till vilket pris så kommer här en förteckning, utan inbördes ordning. Men jag tror ni är med på vem som heter vad. Och ja, konstverk med benämningen ”utan titel” tycker jag är förbannat tråkigt.

Pinkterrier – Tydligen färgar vissa hundägare sina hundar rosa, vad är det för hittepå? Jag var förstås tvungen att prova, man vill ju gärna göra lite som de gör overthere så att säga. Och jag känner mig faktiskt pretty handsome. Akryl på duk, 70 x 50 cm. Pris 1800:-

Blåefanten – Man kan inte tro det men jag är en rackare på att simma, därför har jag anpassat mig till havets fina färg. Blått är flott och jag trumpetar som om det inte fanns en morgondag. Akryl på duk, 70 x 50 cm. Pris 1800:-

Gula mu – Jag är en ganska loj kossa som älskar att leka kurragömma på de Öländska rapsfälten, där blommar jag ut ordentligt och busar runt med mina kompisar. De kan nästan aldrig hitta mig. Ha, det kunde ni inte tro va? Akryl på duk, 70 x 50 cm. Pris 1800:- 

Fåret blåeld – När Neptuni åkrar blommar i all sin prakt smyger jag omkring på de stenbelagda ängarna och gluttar på turisterna som fascineras av min namnes skönhet. Akryl på duk, 50 x 50 cm. Pris 1500:-

Green monkey – Ni vet ju att det är lite mer fräsigt om man heter något på engelska. Och tro mig jag är en fräsig grön apa, lagom avslappnad och med många rävar bakom öronen, så bli inte lurade av mitt relaxade uttryck… Akryl på duk, 50 x 50 cm. Pris 1500:-

Crazy Frog – Jag vet att ni vet att jag inte är THE crazy Frog, men jag är ändå tillräckligt tokig för att lura på en vägg och sträcka ut min långa tunga och smaska på Kalks gourmetburgare. Så det så. Akryl på duk, 50 x 50 cm. Pris 1500:-

Kommentera