Evas surf’n turf

Att jag var en hejare på hamburgare är väl kanske inget nytt under solen, jag menar, det var väl inte för inte som att jag blev årets medarbetare på McDonald’s Marieberg år 2001. Haha. Sån jädra bra skola what so ever, bästa första jobbet, bara så ni vet. Heja Pojen!

Hur som helst så har jag nog två sorters burgare på min meny, en ädelost och ananasburgare och en dubbelcheese med kantareller som går att toppa med kräftröra. Det provade jag nämligen idag. Evas surf’n turf. Mumsfillifuckingbabba!

Jahaja, det vattnas i munnen, ni vill veta hur man gör?! Självklart gott folk!

Det behövs:

Hamburgerbröd, godast är förstsås egenbakade, men så avancerat har jag inte gjort, så Max funkar fint.

Nötfärs eller kycklingfärs till hamburgare, just idag körde jag på färdiga hamburgare av nöt.

Kantareller, smörstek så det dryper om dem!

Två sorters ost, cheddar och gummiost med chili.

Kräftröra, blanda majonnäs, lite lite tabasco, lök och ett gäng kräftstjärtar, gärna från färska kräftor.

Bacon om så önskas.

Bygg ihop! Ät och njut.

Nää, men vi säger att den här semestern går ut på att kolhydratladda så att jag kan bygga höstmuskler. Nu har vi iofs strålande sol på ön och vädret tycks hålla i sig den här veckan, men ändå, det här med beach 2015 kan en ju slänga i väggen 😉

Kommentera