Evas 5:2 isch…

Ja, jo, jag tränar väl som en tok. Jag tänkte att ni kanske var lite nyfikna på vad jag pysslar med och varför, så jag ger er ett egoinlägg av rang. Pappa, du kan hoppa över det här. Haha. Har jag förresten sagt att min ”theme song”, ni vet en sån som Ally McBeal hade, eller det vet ni kanske inte, men skit samma, min pepplåt är i alla fall ”Work bitch” med Brittan, lyssna på den texten så fattar ni. Det är bara att kämpa på så att säga.

Nu har jag inte något konkret mål att uppnå (eller jo, jag vill ju alltid bli lite bättre och lite starkare och få lite mer muskler, men det är egentligen en bonus) mer än att som sagt underhålla den kropp jag har och det kräver förstås en del arbete. Fast det känns liksom mer motiverat att träna inför sommaren och stranden än inför vintern och jultomten. Jag menar beach 2014 känns ju roligare än jultomte 2014, även om det säkert är en bragd i sig att fixa skägg och tomtemage.

Men nu jag äter inte alls lika strikt som innan även om jag försöker träna nästan lika mycket. Jag har på sätt och vis alltså kommit dit jag ville när jag startade min egen renovering av kroppen i slutet av mars. Jag har nått min målvikt och jag är starkare än någonsin. Och jag är väldigt glad för min starka kropp och stolt över att jag har kommit hit där jag är idag och väl medveten om att en fin form är en färskvara, så ja, work bitch. Haha.

Men vadå Evas 5:2 tänker ni, jo, min plan efter mina strikta månader med kosten är att mitt 5:2 blir med ett lågt kolhydratintag på vardagarna och sen äta lite vad som helst på helgerna. Alltså fem dagar med koll på kalorierna (det där lät bra, jag har inte koll på kalorierna för fem öre) och två dagar där jag går banans. Och det känns som ett bra upplägg på något vis. För nu vet jag ju vad jag kan äta och inte och hur jag mår när jag äter vad.

Så summa summarum är väl att jag forsätter hålla mig i trim, tränar några gånger i veckan och hoppas på att kroppen är med mig. Men jag kan säga att planering är A och O för att få ihop livspusslet. En gnutta jävlar anamma och så en hyfsad karaktär på det, sen är saken biff. Nu t.ex. bloggade jag istället för att fixa matlåda så imorgon tillåter hushållskassan en kebabsallad till lunch.

Mumsfillibabba och god natt godingar!

Förresten, det där med bryggan är bara något hittepå, jag var ju tvungen att kolla om jag kunde och bättre lär jag ju kunna bli. Om det är bra eller dåligt det vetekatten, men en säker källa från yogavärlden säger att det öppnar upp och luften blir fri. Eller nåt. Sov gott nu.

 

 

 

Kommentera