Evas 2011

Nej, inte räcker det väl med en årskrönika ”bara” för mitt företag. Att säga att jag har ett företag är ungefär lika fränt som att jag har en man. Bara en sån sak. Jag blev gift 2011. Men innan jag blev fru var jag med om en hejdundrande mösexa. Och innan dess arbetade jag som bild- och textillärare på halvtid. Och innan jag visste ordet av hade jag fått ett nytt jobb som förskollärare på heltid. Och det hände någonstans mellan fru och ännu en säsong på Böda Sand.

För Böda Sand, där vill jag vara och le i receptionen minst en sommarvecka om året. Och 2011 blev det två veckor av skratt och tok på ett fullsmockat Böda. På Öland byggde mannen och jag även ett soldäck som dansades in när jag fyllde 30 år. Och innan sommaren var slut hann vi komma hem till stugan och inviga det fina uterummet som liknas vid ett konferensrum. Vi renoverade även gäststugan innan det blev kylig höst samt byggde en brygga att äta brunch på.

Det var också på sensommaren som jag började arbeta heltid som fröken för små liv på 1,5 år. I en gul pikétröja och fakefoppatofflor. Där jag trivs så bra tack vare mina grymma kollegor och alla glada barn som lär sig säga mitt namn.

Summa summarum får ändå bli att 2011 var ett bra år, trots att det började med inbrott och djävulskap, så slutade det med att mannen och jag skålade in det nya året i goda vänners lag och jag ser med glädje fram emot 2012 år äventyr.

Så god fortsättning vänner och ta hand om er!

Kommentera