Evakim

Det är mycket med att bli fru. Jag hade hoppats på att det skulle räcka med att jag sa ja och sen var festen igång. Men nej, riktigt så enkelt är det inte. Förhoppningsvis är det så enkelt på själva bröllopsdagen, men för att få det enkelt krävs en hel del planering. Till exempel ska det läggas till efternamn, ansökas om hedersprövning, jag ska bestämma vilken ring jag vill ha, vad jag ska ha på mig, om det ska vara ett tema, och ska det vara en toastmaster, och vem är det…? Ja jösses, det är inte riktigt som en spontanfest i goda vänners lag, även om det är lite så vi vill ha det.

Därför tänkte jag att en ny kategori var på sin plats, Evakim. Här tänker jag berätta om mina funderingar och lösningar för hur bröllopet ska bli som vi önskar. Jag tänker att jag vill berätta för att mitt och Jockes bröllop inte kommer bli som de traditionella som finns i var och vartannat bröllopsmagasin. Jag kan inte säga exakt hur det kommer bli, för det vet jag inte än, men jag kan säga hur det inte kommer bli. Det kommer inte bli vitt och gulligt.

Rättelse, jag har inte konverterar till islam och behöver därmed inte heller genomgå en hedersprövning. Givetvis menar jag hindersprövning, men som sagt, det är mycket med det här att bli fru.

 

Kommentarer

 • eremo säger:

  Hindersprövning. Fast hedersprövning vore intressant. Är det typ som moraltestet i P3?

  Den 30 april 2011 kl. 00:08
 • Eva säger:

  Haha, ja du ser! Jag vet inte ens vad det heter, hinder eller heder 😉 Men jag har nog hedern i behåll och några hinder känner jag inte till.

  Den 30 april 2011 kl. 07:50
 • SDKB-grisen. säger:

  Nu tycker jag som bandmedlem att det är på sin plats att upphovsmakerskan av namnet Evakim ska få lite kredd. Alltså min brolla, sweet K, SDKB-apan. Det är väl inte mer än rätt? Hon är ju så rar menar jag, och fiffig. Hon min brorsa alltså. Du är också fiffig som få E.
  Pussen på stussen.

  Den 2 maj 2011 kl. 12:33
 • Eva säger:

  Självklart, jag tänkte skriva det, men visste inte riktigt hur jag skulle benämna brorsan.
  Men kredd till henne för 17!

  Den 2 maj 2011 kl. 12:35

Kommentera