Eva recenserar Böda Camping

Nu har den första säsongen av Böda Camping på Kanal 5 visats. Jag är väldigt skeptiskt till att det kommer bli någon mer säsong. Som jag tidigare har skrivit, så tror jag att kanal 5 hade vunnit på att göra mer som Ullared och Färjan, inte bara för att jag då skulle fått vara med, utan för att personalen med Anna i spetsen gör ett så fantastiskt bra jobb.

I säsongens sista avsnitt fick vi se Anna lite snabbt, bland annat tillsammans med kungen och drottningen men inte varför. Det tyckte jag var dåligt att de inte berättade om varför hon fick priset, och vad det var för pris, att Anna faktiskt blev årets ölänning för att hon gör så mycket bra för Öland.

Seriens senaste avsnitt tycker jag har varit lite roligare än de fem första. På slutet fick vi bland annat ta del av loppistanterna med blodpåse och leopardbrallor. För det är inte bara familjer med Foppatofflor, stora sällskap i likadana träningsoveraller och pensionärer på 5th Avenue. Inte för att de inte har sin charm, de har de absolut. Några av mina favoriter på sommaren är just pensionärerna på 5th Avenue, för att inte tala om vaktmästarna.

Men just vaktmästarna och övrig personal syntes inte till och det var som sagt inte meningen heller, men jag vet att många med mig gärna hade velat se mer av själva verksamheten och varför så många väljer att tillbringa sin semester på just Böda Sand. Att det är shower nästan varje kväll, att det alltid finns aktiviteter för barnen och att det erbjuds både spa och golf och mycket, mycket mer under högsäsongen.

Men nej, fokus på Wiwa, Foppatofflor, träningsoveraller och kaffedrickandes pensionärer. Tjatigt, väldigt tjatigt. Så är det på Böda Camping om Kanal 5 får bestämma, men i verkligheten är det så mycket mer än det. Det blir sällan tjatigt, kanske när hälften av gästerna klagar på att strömmen har gått eller att det regnar ute, men annars är det nya människor och nya möten varje dag. Och det är bland annat därför som jag är en del av Böda Sand och alltid kommer att vara, eller Böda Sand kommer alltid vara en del av mig…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C59hvG2aITU[/youtube]

Kommentera