Eva och Stadsparken

Vi tror inte på någon vinter. Naturen och jag. Vi tror att det kan få bli vår utan en kylig vinter. Vi sträcker oss mot skyn och hoppas på att slippa den ilande kylan där snoret fryser fast i näsan och där knopparna fryser sönder och går förlorade.

I går när jag gick i Stadsparken så såg jag minsann inga tecken på vinter. Jag såg en massa fina mönster, detaljer, livliga växter, färger och skuggor. Det var ett ljus över stadens vackra park som påminde om våren. Dagmar skakade om lite och det var inte helt lätt att fånga vajande knoppar och svajande nypon.

Men många bilder blev det och i skrivandes stund konstaterar jag att jag skulle kunna göra minst en bilderbok av alla mina fina foton, vad tror ni om det?

Kommentarer

  • A-E säger:

    Fina bilder! Gillar trädet längst ner… snyggt!

    Den 28 december 2011 kl. 22:00
  • Eva säger:

    Tack!

    Den 28 december 2011 kl. 22:06

Kommentera