Eva och Rita

Rita och jag börjar komma allt närmare varandra nu. Hon ligger på skrivbordet och tar emot mina pennstreck som hon aldrig hade gjort något annat (det har hon ju inte heller, men det låter bra). Jag scannar in bilder och färglägger, gör om lite, lägger till. Jag gillar det här. Det känns som om jag har hittat ett nytt formspråk, som ser ut att passa alldeles utmärkt till barnböcker. När jag blir stor ska jag skriva och illustrera barnböcker, någon som vill vara med?

Kommentarer

 • eremo säger:

  jag är på!!! jag kan skriva, nehe, det gör du ju så bra själv. vem ska vara på? bättre du gör allt på egen hand.

  Den 8 april 2010 kl. 07:14
 • Eva säger:

  Ja, jo, det kanske är sant att jag ska göra det själv, annars är du ju en rackare på att skriva…

  Den 8 april 2010 kl. 07:21
 • erika säger:

  hallå tjejen!
  Jag vill gärna vara med. Men jag vill väll samma som du, teckna och måla *ler*. ”Surdegstavlan” blev mycket fin. Kram E

  Den 18 april 2010 kl. 07:11

Kommentera