Eva hjärta Top Gear

Tror jag sagt det innan men måste få säga det igen, Top Gear är så förbannat bra! Det är mitt absoluta favoritprogram. Roligt, snyggt, intressant, galet, annorlunda och dessutom med en massa fräsiga bilar och mycket mer. Om jag kunde välja ett youtubeklipp med de sköna engelsmännen hade jag gjort det, men jag kan inte. Jo, okej, jag väljer ett, där James May flyger husvagn…

När jag fortfarande bodde hemma och Top Gear sändes på mer pensionärsanpassade tider så kom pappa alltid in till mig och så låg vi i sängen och tittade och skrattade, det var tider det.

Och har ni inte sett Top Gear och har det minsta intresset för bilar så är det banne mig på tiden att ta en titt! Håll till godo!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jlzQq3nOj5c&feature=related[/youtube]

 

Kommentera