Eva hjärta Gynning

I morse när jag vaknade och insåg att jag hade glömt ställa klockan och att jag skulle vara tvungen att prioritera piff framför frukost, så kände jag i alla fall hopp om en bra dag. Trots svårigheter med att välja rätt ytterplagg inför en heldag i huvudstaden så frös jag inte och det kan ha att göra med att jag fick nya varma vinterskor av mamma och pappa igår. Tusen tack.

Syftet med att ta Lindbergs buss till Stockholm tillsammans med E Eriksson var att besöka Carolina Gynnings utställning. Carolina, denna vackra, energiska kvinna som ger mig inspiration och motivation till lite allt möjligt. Jag vet att åsikterna kan gå isär där, mellan mig och många andra. Men hos mig är Carolina Gynning en fräsig brud, som vet vad hon vill och ser till att lyckas med det. Helt enkelt en av mina förebilder. Jag fick upp ögonen för henne när det visade sig att hon har en kärlek till starka färger och att hon dessutom kan använda dessa starkar färger för att göra tjusiga målningar. Det här med Big Brother rör mig inte i ryggen.

Så idag fick jag alltså tillfälle att träffa henne. Ja, givetvis gav jag Carolina mitt visitkort. Och som ni ser fick jag även en idolbild, kanske att det är min nya lördagssyssla. Träffa en kändis på en utställning och dokumentera det… Hur som helst, så pratade vi med henne en om hennes konst och vilken färg hon använder. För säkerhetskull var vi där två gånger. Hennes mamma ställde också ut sina fräsiga skulpturer, gjorda av gummi.

Aja. Eva hjärta Gynning helt enkelt.

Och, har i inte tittat in på Carolinas blogg så tycker jag att ni ska göra det, ni kanske också kan bli inspirerade av en färgsprakande virvelvind.

Kommentarer

  • Bella säger:

    vad roligt eva! jag gillar gynning! & dig också för den delen! hihi!

    Den 21 november 2010 kl. 11:43

Kommentera