Eva hjärta Converse

Nu börjar det dra ihop sig till bröllop. Vet inte om jag är särskilt nervös, mest fundersam över om jag missat någon viktig detalj. Men jag har en väldigt bra blivande man och det måste jag ju ändå säga är A och O för att det här ska gå vägen. Sen har jag beställt en ring, köpt en klänning, blivit godkänd i hindersprövningen, fixat en vigselförrättare, bokat en frisör, bokat en grym fotograf och köpt de snyggaste skorna genom tiderna.

Hur roligt är det inte när man kan designa sina egna skor?! Innan jag fick hem dem och kunde prova med klänningen var jag orolig att det inte skulle fungera alls, eftersom jag har gjort skorna med alla möjliga olika färger. Men oj, oj, oj, så bra det blir!

Och är det så att ni känner någon i USA som kan lägga ut lite cash och sedan skicka hit skorna, så är det väldigt roligt att designa egna Converse här.

Så det här kommer bli hur bra som helst. Nu ska det pysslas lite med lego och ett program, eller i alla fall någon slags bordsplacering. Pynt till borden har vi tänkt på också. Jag vill att det ska bli en färgsprakande fest, vilket jag egentligen inte tvivlar en sekund på, men svårt att få med alla detaljer i huvudet för att fantisera ihop hela härligheten.

Nåväl, snart är jag fru Hjortsberg och det känns hur bra som helst!

 

Kommentera