Eva extra allt

I morgon ska jag ha vernissage/afterwork hemma hos oss för inbjudna gäster. Helst av allt vill jag ju ställa ut på ett galleri så att vem som helst kan ta del av min konst, men innan det tillfället ges så har jag bestämt att jag ska ha utställning här hemma. Det är alltså det som är morgondagens event. Och är det så att du tycker att det är väldigt konstigt att du inte har fått någon inbjudan, så tycker jag att du ska säga det till mig. För med huvudet fullt och väggarna täckta av tavlor är det lätt att glömma. Om vi säger såhär, det har hänt mer än en gång att jag har försökt få ner kompostpåsen i brevlådan, så ja, ibland är jag tankspridd och det är inget illa menat.

Men i morgon är managern, dvs. pappa Pohlman på plats och ser till så att gästerna får glögg och pepparkakor. Jag har ramat in nakenfisar på löpande band och hoppas att några ska få ett nytt hem. Fotografier i RIBBA ramar, målarböcker på hög och färgglada legogubbar finns också till försäljning. Jag känner mig redo och förväntansfull och jag har fyllt så många väggar som möjligt med min konst. Eva extra allt helt enkelt. Inga konstigheter, bara en massa färgglad finurlighet och lite glögg.

Kommentera