Eva blandar och ger

Nu tänkte jag inviga en ny kategori på min blogg ”Eva blandar och ger”. Först tänkte jag att jag skulle hålla det mindre konstnärliga utanför min blogg, men eftersom min livsstil är lite för offensiv och färgglad, speglar det mer eller mindre allt jag gör. Så därför är det jag som blandar och ger.

Med tanke på att jag varit vaken och uppe sen kvart över tre så har jag ju både hunnit tatuera Ann och funderat…Så idag ska jag ge er några tjusiga bilder sen lördagens 80-tals party. Dock slog det mig att trots att det numera är 2010 så är modet minsann inte så långt ifrån hur det var på 80-talet. Visserligen var herrarna i sällskapet mer annorlunda klädda än vanligt, men jag skulle kunna se ut som följande nästan jämt…krusat hår is the shit. Håll till godo mina vänner!

Kommentarer

  • Emma säger:

    Ahhhh! Vilka snyggingar =)

    Den 8 mars 2010 kl. 18:25

Kommentera