Ett stycke länklove

wpid-2013-01-19-21-42-53 
Teckning: Johanna Christensen

En av mina läsare, som jag tydligen känner på håll, men ännu inte listat ut åt vilket håll, gjorde min dag precis innan Frank kom ut. Hon har nämligen ritat av mig, ser ni så fint? Det är ju så att jag får dåndimpen. Hon och hennes son hade tydligen en liten diskussion om vem det var i min mage som skulle komma ut, om det var en kattunge eller ett barn på tre år. Nu vet vi ju alla att det var Frank. Men bara grejen av att jag fick en liten stund i deras liv och att jag dessutom blev en teckning tycker jag är fantastiskt, eller ska jag alltid säga franktastik nu?

Tusen tack Johanna för den fina teckningen och vad roligt att jag kan inspirera dig. Hälsa sonen att det var Frank som var i min mage, att vi alla mår bra och att vi har en katt sen innan.
Här kan ni läsa Johannas blogg. 

Nu satsar vi på en bra tisdag tycker jag!

Kommentarer

 • johanna säger:

  jag kan avslöja att den magiska länken mellan oss är familjen Holst! Emilie är en av mina allra bästaste vänner i hela 22 år nu!

  Sixten har tittat på Franks bilder och konstaterat att det är en liten liten bebis nästan en bebiskatt (ungen älskar katter) 😉

  Den 29 januari 2013 kl. 09:52
 • Eva säger:

  Tack, då är jag med 🙂
  Ja, det är nästan en liten bebiskatt. Hoppas att ni får en fin dag!

  Den 29 januari 2013 kl. 11:26

Kommentera