Ett sminktips

Här svänger det vill jag lova. Från Frank, mopeder och Öland till ett sminktips. Vad hände kan man undra. Ja, jag sitter här och fnyser lite när jag skriver det, hopkuren vid datorn, håret på ända och allt annat än sminkad. Men äsch. Jag ger er det ändå, mitt förmodligen första och sista sminktips. Greta Garbo.

Ni tycker inte att det räcker så. Vadå Greta Garbo. Hon hade väl bara vanlig eyeliner. Nej, jag fick nämligen nys om att hon spexade till det ibland och liksom duttade dit små prickar med sin eyeliner för att få ögonfransarna att se längre ut. Och senast jag var sminkad hajade nämligen Tereza till och undrade om jag hade lösögonfransar för att hon såg mina duttar (nej, inte tuttar, skärp er!). Jag svarade bara Greta Garbo.

Så nu när jag sminkar mig, vilket händer högst tre gånger i månaden så duttar jag på friskt med min billiga eyeliner från HM. Som sagt, det är ingen fashionista som sitter och trycker på det här tangentbordet. No shit Sherlock!

Men jag tycker liksom att det blir lite extra med de där prickarna, sen får ni givetvis tycka vad ni vill om den saken. Och jag tycker fasen att jag är bra tjusig med lite smink, men jag orkar som bekant inte tvätta och hålla på, så då gör jag det så sällan. Lat morsa punkt nu eller bekväm och snygg ändå. Haschfuckingtag.

Klart slut.

Kommentarer

 • Rellmo säger:

  Med herreguuu så snygg!
  Jag vill också va snygg… inte bara tjock 🙁

  Den 1 oktober 2013 kl. 08:43
 • Eva säger:

  Men tack raring! Och även om du absolut inte kommer tro på det här, det gjorde nämligen inte jag för fem öre när jag hade fött Frank och jazzade runt i mjukisbyxor och den största tröjan jag kunde hitta, typ skönkofta AB, men grejen med att få barn, förutom själva barnet är ju att kroppen så småningom letar sig tillbaka till sitt ungefärliga ursprung, så som den var innan du blev preggo alltså, så misströsta ej, efter en si så där 10 veckor efter BF kommer du känna dig snygg ingen, och helst innan dess förstås!Puss 😉

  Den 1 oktober 2013 kl. 22:03

Kommentera