Ett rastlöst hörn…

InnanVårigtHandymamaDetaljerVardagEfter

Efter luftmaraton och tidig frukost framför nyhetsmorgon somnade jag förstås om, men sen vaknade jag och var rastlös. Som av en händelse hade jag tre tavellister från IKEA som bara låg och väntade på en placering. Så nu har jag placerat dem. Sen har jag länge funderat på att byta sladd i farfars gamla sladdlampa och det var löjligt enkelt så nu har den fått nytt liv i vardagsrummet.

Jag tycker förstås att det blev väldigt tjusigt och så småningom när krabaten har kommit ut och blivit lite äldre kan vi byta ut tavlorna mot barnböcker och annat fint som lillen gillar.

Ett rastlöst hörn alltså.

Kommentarer

  • Anna Wibergh säger:

    Det är så kul att få se alla dina projekt du gör med hemmet! Inte helt ovanlig att en höggravid kvinna är superproduktiv på upploppet med både det ena och det andra. Jag målade om ett barnrum i fyra strykningar och storstädade bilen inför senaste förlossningen. Jisses då höll jag på att fastna med magen mellan ratten och sätet när jag kröp runt där och skulle ”göra fint”. Blir spännande att se hur ert hem så sakteliga kommer att förändras i takt med att ”den lille” kommer med sina grejer och intressen :-D!

    Den 9 januari 2013 kl. 19:53

Kommentera