Ett par boots och så…

These boots are made for walking, and that’s just what they’ll do, one of these days these boots are gonna walk all over you…

Cowboyboots som min Ölandspappa köpt i Texas och som han använt så flitigt att sulan är alldeles nött står nu och förgyller syrummet. En bänkskiva som ska bli skrivbordet är inhandlad och om det bara fanns fler timmar på dygnet så skulle det vara klart nu. Skrivbordet alltså.

Ateljén har blivit med ett gigantiskt ritbord från pappa Pohlman. Tungt som bara den och stadigt därefter. Invigt och skönt att stå och hänga vid. Ännu en Stringhylla har kommit upp och färgerna är åter på sin plats. Jag vill måla hela världen!

Ett par boots och en pappa eller två hjälper mig så att hemmet och jag inte går i stå…

Eftersom det inte finns mer timmar på dygnet så ska jag sova nu. Mycket frökenjobb den här veckan, idag har vi till exempel firat förskolans dag, grattis på dig dagis!

God natt.

Kommentera