Ett annat sommarnöje

FavoritVäxlaTittutRoligtBrumbrumTungan uteBra mätareSnabbLuring

Okej, jag tar tillbaka det där med att det gick dåligt på loppisen. Idag sålde jag av rubbet och köpte mig en Porsche. Det var det jävligaste, vad hade hon för gömda skatter där på verandan egentligen som Antikrundan tappade hakan av och som pantbankens aktie steg i höjden av, tänker ni då…

Tyvärr var det inte riktigt så. Jag vet inte ens om pantbanken är börsnoterat och strunt samma. Jag är inte ett dugg rikare än igår, i alla fall inte när det gäller pengar på kontot. Men rikare på fartfyllda minnen att stoppa innanför pannbenet till kölden kryper på. Eller nåt. För jag har hur som helst fått köra Porsche. Och ni som gillar bilar, snabba bilar, se till att få köra Porsche någon gång, det gör gott för adrenalinet kan jag säga.

Och ljudet, ge mig stryka, det där ljudet vill jag ha i en liten ask, sen när jag öppnar locket så brummar det på som bara den. Som ett smyckeskrin minus balettdansös och rogivande trudelutt, alltså.

Men nu är det slut på det äventyret. Och vems bilen är om den inte är min, jo det ska jag säga er att den där godingen har varit min brors sommarnöje. Men nu ska både brorsan och bilen på nya nöjen, fast tyvärr på varsitt håll, så idag sa vi hejdå till Porschen. Frank grät några krokodiltårar när morbror sa att han skulle sälja sin snabba bil, men sen när Frank fick provköra lite så blev det annat ljud i källan, för att inte tala om hur roligt det var att sitta fram i bagaget. Succé.

Ja, jag säger då de, vilket jäkla fint sommarnöje…

Kommentera