Eremos insamling


Foto: Maria Eremo

Igår tecknade jag fem bilder. Jag blev så nöjd och hoppas verkligen att mina kunder blir minst lik nöjda. Tyvärr kan jag inte visa er än eftersom det ska bli julklappar, men efter jul kommer ett album fullspäckat av teckningar.

Dock så visade jag en del av en bild på min Facebook vilket väckte Maria Eremos idérikedom, något som nu lett till ett samarbete. Såhär är det, Maria Eremo samlar in pengar till ett barnhem i Kenya. Mycket bra. Läs mer om det här. Och igår kom hon på att jag kunde göra en bild som jag sedan skänker bort till den här samlingen. Bilden i sig kommer inte göra så stor nytta, men tanken är att vi ska lägga upp den på tradera och sedan får alla som vill vara med och bjuda på bilden. När aktionen är avslutad går pengarna oavkortat till Eremos insamling. Är inte det bra så säg? Samt att det vinnande budet givetvis får den förtjusande bilden.

Nu är bara frågan vad jag ska göra för teckning. Det lutar åt zebror. Och något mer. Har ni några förslag, för ni kommer väl vara med och buda på bilden?

Kommentarer

  • eremo säger:

    En blomma? Jag älskar hibiscus som det finns mkt av i kenya….eller nåt. hehe

    Den 29 november 2011 kl. 15:48

Kommentera