Energi kvar från drycken…

Japp, så är det. Jobbade till kl 15, sen hem för en powernap och lite mer jobb. Sen tillbaka för vårt första föräldramöte. Hann klunka i mig en energidryck och lite nötter. Bra skit. Fungerade uppenbarligen alldeles utmärkt, för nu är jag upprymd och glad, full av energi och stolt som en tupp över att jag arbetar på Helianthus och lilla tallen.

Jag vill förstås tro att det är just därför som jag är upprymd och glad, för att jag har så grymma kollegor och för att det känns som om jag har världens bästa jobb, även om jag bara har arbetat i nästan en månad och även om jag är som ett barn efter maten och vill sova som en liten gris och även om jag funderar på öronproppar för de högsta tonerna som kommer ur de små liven, så är jag uppriktigt glad och stolt som den ståtligaste tuppen du kan tänka dig för att jag har fått det här jobbet och fått möjlighet att arbeta med leader L och player E, vi känns som lite av ett vinnande koncept och jag hoppas som sagt att det här håller i sig och att föräldrarna ska känna att de har vunnit på lotto för att de har oss som sin förskola. Precis som Solveig önskar.

Och ja, jag är bra på långa meningar, ibland på korta, jag är också bra på pyssel, lägga mig lite för sent och att stava fel med jämna mellanrum. Men egentligen gör det ingenting, för det är alltid någon som rättar mig när det gäller min dyslexi light, jag kommer förmodligen lära mig att lägga mig i tid. Och angående de långa eller korta meningarna här i min blogg, så är det ju faktiskt jag som bestämmer.

Happ. Nu kanske jag ska ta den sista energin från drycken till ytterligare ett inlägg. Den som lever får se. Hur det än är så öppnar jag imorgon och borde sova prick nu.

Kommentera