En turdag

20120821-225553.jpg

Jag hittade en fyrklöver idag på jobbet. Det första jag tänkte var att allt kommer gå bra med bebisen. Så klart. Det roliga var att innan vi gjorde KUB-testet så hittade jag också en fyrklöver och nu innan vi ska göra nästa ultraljud hittade jag alltså en till. Det måste ju betyda dubbeltur.

Vi kan säga att jag firade min fyrklöver med att träffa inspirerande E och gå på en alltid lika kreativ fotopromenad runt Oset. Under denna promenad hörde Gurra av sig, han som jag brukar träna med och då när jag var i mitt esse så tackade jag ja till ett träningspass, jag har inte tränat sen vårruset med tanke på att jag blev preggo och därmed ofantligt trött, men idag kändes det roligt att vara tillbaka på gymmet. Det finns hopp alltså.

Och under tiden som jag var på gymmet fick jag syn på att en branschkollega kommit in på en utbildning som jag också sökt, och när jag tittade mailen fick jag se att även jag kommit in. Webbdesigner på distans i ett år, bäst att jag sover på saken, men snacka om turdag. Bra flyt.

Men nu måste jag sova. Ville bara dela med mig lite. Bilderna från den kreativa promenaden kommer förstås senare, och uppdatering om den där utbildningen samt om hur det går på ultraljudet. Förstås.

Sov gott godingar!

 

Kommentarer

  • Erika säger:

    Ahh, får lov att GRATULERA igen, till utbildningen alltså. GRATTIS GRATTIS.
    Du kan sannerligen skriva under på att fyrklövrar ger tur.

    Den 22 augusti 2012 kl. 19:09

Kommentera