En sväng till Wadköping

Min vän ställer som sagt ut sina tavlor nu i Wadköpings hantverkarbod. Igår var Moder Tereza och jag där och tog en titt. Jag tycker tavlorna är superfina och har redan paxat några gotländska röda får, så nu tycker jag så klart att ni ska pinna dit. Sofi och tavlorna är där till söndag. Öppet mellan 11-16.

Jag kanske också borde ha en utställning där? Vad vill ni se i sånt fall, en flock färgglada djur kanske, eller har ni andra önskemål så hojta till. Det vore som sagt lämpligt att måla någonting snart. Roligt också förstås. Bli klart garaget, bli klart!

Aja. Dessutom finns det en massa gott på Jeremiabageriet, som om ni inte visste det.  Innan vi gick hem igår så skramlade jag fran två tior så att vi kunde tugga fralla på väggen hem. Gott, gotti, gott, gott!

Kommentera