En stjärt på himlen

20110918-010609.jpg

Cecilia Frode blev en av mina favoriter när jag såg hennes föreställning ”Ängelen” på SVT för en massa år sedan, därför såg jag med spänning fram emot gårdagens visning av ”En stjärt på himlen”. Men jag blev lite besviken för jag tyckte att det var lite samma handling som i Ängelen, även om jag skrattade glatt och håller med henne i vissa påståenden. Men hon lyckades inte hålla mitt intresse uppe, kanske var det för att jag helt enkelt var trött, hade hört det innan eller för att Slöfocken är så himla skön.

Och det är väl inte rättvist att säga att jag är besviken eftersom jag råkade somna innan den röda stjärten nått horisonten men jag var nog beredd på mer tok. För jag står fast vid att hon är en av mina favoriter, absolut, men då vill jag ha lite mindre bitterhet…

Kommentera