En söndagssummering

 
Ojojoj, vilken helg! Hunnit massor och inget. Kan man väl säga. Gällande renoveringen så har jag väl kommit på hur det ska bli i Franks rum, bli på hans vägg alltså. Jag har velat mellan tapet, graffiti eller någon fräsig målarfärg. Graffiti vore sannerligen coolt men det har vi inte riktigt råd med eftersom jag då vill att någon grym kommer hit och målar, tapet kan jag omöjligt välja vilken sort, vet ni hur många taper det finns?

Så det fick bli målarfärg och jag kan ju måla lite vad som helst själv, så jag gör något slags landskap i likt bilden här ovan. Tror det kommer bli smashing. Så nu är grundfärgen på plats och förhoppningsvis kommer jag hinna måla lite på kvällarna i veckan. Jag har gjort en skiss i photoshop, vad tror ni om det?

Men måla en vägg två gånger tar ju inte en hel helg, så vi har köpt målarfärg, ätit lunch på restaurang två dagar i rad, pärlat armband till förmån för cancerfonden, den där svordomssjukdommen som gör en så förbannad att det sjunger i varenda ven i kroppen, men vet ni, förra åter drog försäljningen av armbanden in 30 miljoner kronor, måtte det bistå någon vart för att hjälpa de drabbade och fortsätta forska för botemedel.

Sen det som jag tyckte var helgens bästa, förutom den goda gärningen med armbanden var dels lördagskvällens promenad runt Rävgången och dagens Dumball 3000, där snackar vi bilar i särklass och miljonklass. Frank tyckte i och för sig bäst om motorcyklarna som inte hörde dit och vattnet runt slottet, men alla behöver inte tycka lika. Jag fick i alla fall fota några raringar och höra lite motorljud. Det tackar jag för.

Men nu är det läggdags, och ja, dra på trissor, två inlägg på en och samma dag 😉

 

Kommentera