En solhälsning

Igår när jag gick upp blev dragningskraften till soluppgången och den rosa himlen alldeles för stor för att kunna motstå, så jag tog cykeln till jobbet i stället för att gå. Och med några minuter till godo var det inga konstigheter att trampa sig varm ner mot sjön, köra tvärnit med bromssträck i stranden och slänga upp kameran.

Ja, ni ser ju själva. Tacka vet jag den där dragningskraften. För tro mig, en dag som börjar med en solhälsning kan inte bli dålig. För sen när jag kom till jobbet beslutade vi oss för en utflyktsdag med barnen och tog lådcyklarna och cyklade till Svampen och njöt ordentligt av vårsolen. En toppentisdag med andra ord.

Och idag börjar jag ännu tidigare än igår, och med tanke på att jag redan är vaken är chansen överhängande att himlen fångar mig på vägen till jobbet idag med. För jädrar vad jag älskar soluppgångar och rosa himlar och fågelsång.

Hoppas att ni får en fantastisk onsdag med eller utan solhälsning!

Passande nog var gårdagens fotoutmaning #dagdröm så jag drämde till med rekordmånga gilla på min instagrambild.  Idag är det #spring. För fotoutmaningmars2014 på Instagram.

Kommentera