En smula höst

Smula och smula, tittar man på termometern och är ute så tycker jag nog att det är lite mer än en smula, men enligt pappa Pohlman kommer det minsann lite värme nästa vecka, så det här är väl bara en liten påminnelse om vad som komma skall. Kylan som fryser ända in i märgen. Uschamig.

Fast det är inte den rackarns kylan som jag har smulat ner med här hemma. Jag har bara pyntat odlingsbänken och flyttat ner kuddarna från sovrummet till vardagsrummet, plockat bort pryttlar i fönstren så att den lille marodören inte gör sig illa och så har jag planterat en blomma i en ishink. Planterat var förstås i överkant, som ni ser. Det saknas lite jord, men det ska åtgärdas hyfsat snart. Men ett tips, kolla efter diverse ishinkar på loppis och använd som kruka. Jag tycker att det blev flott.

Och nu när kylan kryper på och jag huttrar till lite så blir jag per automatik sugen på lite förändring, så även det lilla gläder en fattig. Tur då att jag har så rackarns många kuddar och kuddfodral att variera med. Haha.

Jaja, ni kan även skymta garagetaket där i bakgrunden, så en uppdatering om bygget kanske inte vore så dumt. Men först ska jag nog satsa på lite skönhetssöm. Wish me good luck…

Kommentera