En robot och en räkmacka

Jag skulle skriva ut ett papper till den där vikväggen. Häromdagen var jag så stolt över min skrivare som jag haft sen 2004. I samma stund som jag uttalade min stolthet började utropstecknet blinka rött. På displayen stod det ”Kan inte rengöra”. Hepp. Typiskt.

Jag läste bruksanvisningen under fliken felsök men fick inget annat svar än att kontakta kundtjänst. Så det gjorde jag, där konstaterade servicekillen och jag i kör att det inte var någon vidare mening med att lämna in den på verkstan så att säga. Nej. Jag som precis hade tryckt i nya patroner och var redo för utmärkta utskrifter av bästa kvalité årgång 2004. Men se det gick inte.

Så nu står en robot på ritbordet bakom mig och rasslar till med jämna mellanrum. Jag köpte alltså en ny. Jag ska bara få bukt med det där med att utskriften inte ska hamna på sniskan, sen kanske jag till och med kan börja sälja prints med tokiga djur eller annat flott, vad tror ni om det?

Nåväl. Roligare att fotografera en smarrig räkmacka än en robot. Och räkmackan satt som ett smäck. Jag är mätt och belåten och laddar inför morgondagen. Lite skönhetssömn med rastlösa ben på det, sen ska nog den där lördagen bli prima…

Sov gott godingar!

Kommentera