En prickig Wilma

I dag träffade jag en prickig hund. Hon heter Wilma. Man kan säga att jag bara känner djur som heter Wilma. Den här prickiga Wilma låg under bordet hemma hos mamma och pappa, så jag la mig bredvid och tog några kort med min iLur…

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Jag vill ha prickiga Wilma.

    Den 24 februari 2011 kl. 11:00
  • Bosse säger:

    Idag träffade jag f f g på din hemsida och log åt ett par färgglada teckningar. Pappa Oves gener upp i dagen. I lägenheten här i Borlänge hade Ove i mitten på 60-talet målat en skåpdörr helt i min smak. Motivet var en skjutberedd cowboy som bredbent stod i solbelyst sand med en stor sol och gul himmel i bakgrunden. Tänk om man hade haft en digital kamera i fickan vid den tiden.

    Den 26 februari 2011 kl. 14:33

Kommentera