En liten paus

20120703-150535.jpg

Sådärja. En liten paus. Halvlek mittemellan två jobb kan man säga. Vi kan oxå säga att jag som av en händelse firar att det är sista dagen på jobbet med livliga, glada barn. Nästa gång jag byter bajsblöjor och torkar små näsor är om fem veckor. På måndag. Jag ska förstås arbeta veckan ut, men resten av veckan går åt till att städa avdelningen, fixa inför höstterminen och därmed planera med världens bästa kollegor. Bara en sån sak är ju värd att fira.

Sen ska ni förstås inte tro att jag ska vila mig i fem veckor, bara ligga i hängmattan och äta glass, även om det kanske är det jag behöver mest. Men kom igen. Vad blir det med kölistorna på Böda Sand om jag inte försöker styra upp de med ett leende på läpparna under två veckor?

Förmodligen skulle de bli avbockade av någon annan solstråle, men det skulle inte bli någon blogg som rapporterar om Svantedanska eller damernas förvirring över den borttappade undulaten som visade sig vara en grönfink med solsting. Och förutom dessa två veckor av cirkuskonster så ska jag även måla en förbannat stor vägg i Kalmar. Men det berättar jag mer om sen.

Snart ska jag på nya äventyr innan hushållsarbetet sätts igång. Tegel, tegel på taket där, säg vem som bästa pannan är…?

Kommentarer

 • Hemma hos Katta säger:

  Bästa glassen!!

  Hoppas du får en superbra semester nu! Philip hälsar och vi tittar in på dagisbloggen var och varannan dag (även om den inte uppdateras). Titta på ”kompis” säger han! =)

  Kram från Västkusten

  Den 3 juli 2012 kl. 19:33
 • Eva säger:

  Visst är det, så himla god glass!
  Vad söt han är Philip, vi ska minsann lägga upp en sommarhälsning innan vi går på semester, fast det är klart att det är roligare att kolla på kompisarna än på oss.
  Sköt om er fina familjen!
  Kram kram 🙂

  Den 3 juli 2012 kl. 20:55

Kommentera