En kotte i hatt!

När vi kom till mamma och pappa idag och pappa hade tittat på min blogg tyckte han att det var väldigt rörigt och hattigt. Jag förstår det. Jag är en kotte med hatt. Men som vana bloggläsare vet, finns det kategorier, och sådana har även jag. Se här till höger.

Men kanske att jag ska dela in det än mer. Eftersom jag som sagt just nu hattar runt mellan me (Böda Sand), myself (Helianthus) and I (jag och resten) så förstår jag att det kan upplevas stökigt och inkonsekvent. Men då jag publicerar mina inlägg dels på Böda Sands facebook och på Helianthus facebook så har jag valt att publicera de inlägg som endast är i respektive kategori för just dessa sidor, är ni med?

Och då borde det vara så att under kategorin ”Böda Sand” finns en röd tråd, och under kategorin ”Helianthus” finns en annan. Sen har jag en herrans massa andra kategorier, så som veckans pyssel, som inte alls är uppdaterad på länge, men som är pysslig. Och det som är jag och resten hamnar oftast i kategorin ”Eva blandar och ger”.

Äsch, har ni tid och lust är det bara att hatta runt på min blogg, känn er som hemma så att säga!

Kommentera