En kiteninja och istappar…

FyrsurfFräsigtHoppaTricksIsandeSkärmenSpanaParkeradIMG_2062DroppenDrippdropp

Den första promenaden som vi gjorde ner till havet var sannerligen frisk, då blåste det verkligen småjävlar, som min Ölandsmamma uttrycker det. Kalla vindar alltså. Det var med andra ord inte jättebehagligt. Men solen sken och i lä bakom en sten var det underbart. Finvagnen hade ännu inte blivit levererad så vi tog vår transformersvagn och tog med Frank till viken, han hade på sig sina solbrillor och var intet vetande om den svarta ninjan på sjön.

För i viken såg vi en ninja som åkte kite. Rackarns i min lilla låda vad duktig han var. Han flög fram på sin bräda med sin skärm högt upp i luften, hoppade och tricksade. Han hoppade och tricksade på brädan, skärmen var mest där som en drake. Inte vet jag hur det där är riktigt, men det ser ju bra fräsigt ut. Dock skulle jag nog föredra några fler plusgrader, fast det är klart, med en ninjadräkt kanske det är överkomligt ändå, för han var ju mest på brädan och inte särskilt ofta i vattnet, om vi säger så.

Sen fick jag så klart syn på naturens eget konstgalleri, den här gången i form av istappar. För säkerhetsskull tog jag väl lika många kort på dem som på kitesurfaren. Men äsch, det är ju sån jag är, en kameracowboy som skjuter från höften.

Så håll till godo, isande vindar, fräsig kiteninja och smältande istappar…

Kommentera