En halv carport

Nu har vi nyss kommit in efter kvällens arbete. Janne och Jocke har spikat råspånt och fått på pappen på ena sidan av taket, så nu kan vi säga att vi har en halv carport. Jag har städat byggplatsen, burit upp takpappen (23 kg/rulle upp för en stege, I’m still goning strong, haha) och inte hunnit tagit några kort innan mörkret kom, så bilderna är från igår.

Och nu sitter jag här, Jocke sitter i soffan och fnissar åt Maria Montazami. Alltså min man, han är ett stycke för sig, nu får jag inte störa honom, nej nej, det är ju Hollywoodfrurar på TV. Humor. Jag kommer inte ihåg senast vi tittade på TV. Bra då att det blir mörkt så tidigt nu så att han hinner in till så viktiga program. Och att jag kan sitta här och skita ner tangenterna med mina potatisfingrar.

Humor. Som sagt. Hur som helst så känns det som garagebygget är som en snabbkurs i att ta körkort, det går verkligen framåt och innan vi vet ordet av har jag dukat upp till den där taklagsfesten, helst hängt en krans på nocken och fixat öl till byggarna, för det är väl så det går till?

Ja, fortsättning följer, som ni förstår.

Kommentera