En gnutta öppen konst…

VågenOppsOskarpaÖrebroPingvinPissaStimmSvartånTransformerUtflyktKlättra på egen riskJaha

Vi tog en kvällspromenad med sikte på Open art tillsammans med inspirerande E.
Det är väl en av de bästa sakerna med Örebro, när gatorna smyckas med konst för allmän beskådan, det sämsta är att vissa inte kan låta konsten vara. Men med tanke på att det var ”vernissage” igår så fick vi nog se några av godbitarna i bra skick.

Utanför Karro står en stor snubbe och pissar i ån, runt knuten på Rådhuset lurar en pingvin, Köpmangatan är täckt av fiskstim, vid slottet hänger tre portföljgubbar med oskarp blick i varsin kundvagn, mitt emot Paolos står en tarnasformers och i parken bakom länsmuseet finns lite av varje.

Som ni förstår måste jag läsa på lite, men konstabstinensen drog i mig och jag var tvungen att ta familjen på en liten tur, mellan sol och regnskur, men jag vill verkligen se rubbet. Vill ni läsa mer om Open art gör ni det på deras hemsida här. Open art pågår till den 1:a september så nog ska jag kunna spana in konsten än mer.

Nej, nu laddar vi för en midsommarvecka med mer firande i sikte…
Och Öland, mitt älskade Öland.

Kommentera