En gnutta midsommar

Frank här. Ja, jag vet det var ett himla bra tag sen jag skrev, men tjaba tjena hallå! Det har ju blivit sommar, liksom. Jag är ute dagarna i ända, just nu är jag på Öland och chillar lite med Vincent men annars är jag hemma och donar med pappa på garageuppfarten, ibland hälsar jag på djuren på Holmen men oftast kastar jag sten i vattenkannan och löper runt garaget och hittar på bus.

Men just nu är jag alltså på Öland. Vi kom tydligen hit i tisdagskväll, supersent. Jag blev insatt i den nya bilen (japp, vi har ny bil nu, men det får mamma berätta om senare) och så somnade jag som en stock, sen vaknade jag på Öland. Snacka om bra telepati. Jag ba, åh vad härligt det vore att fira midsommar på Öland, precis som förra året och sen huxflux så är jag här. Magi.

Och det bästa är att Vincent kom hit igår med sin mamma och pappa. Vincent är min bästa vän. Vi har svinroligt tillsammans, vi springer på soldäcket, spelar boll och försöker klappa katten. Och sen snackar vi en massa som inte de vuxna förstår, det är nästan roligast. Jag försöker i och för sig mest få med Vincent på Gangnam style, det är nämligen min bästa låt och mina bästa dansmoves, ni kanske har sett mig på mammas Instagram, om inte så kolla in, det svänger ju.

Hur som helst så är det alltså midsommar idag, tokigt det där. Man klär en stång med grenar och blommor. I mina öron känns det ju smartare att bara ta ett träd och dansa runt det, men så ska man inte göra. Nej man ska ta grenar från ett träd, specifikt björk och sen klä en stång, sen resa stången, ha en flagga i topp och sen dansa runt den och sjunga nästan samma sånger som på öppna förskolan, med andra ord har Vincent och jag tränat på att fira midsommar bra länge, så det var inga konstigheter. Och sen fick vi fika. Jag matade Vincnet med kex och åt en bulle, minst. Och sen försökte jag spela lite boll med de stora grabbarna, men då blev jag lite blyg.

Yeah well, nu ska jag lägga sju blommor under kudden och se vad det blir av det. Mamma säger att man kan göra så och så drömmer man om vem man ska gifta sig med, ännu tokigare än att klä en stång med grenar.

Men sov gott så och hoppas att er midsommar har varit fantastisk!

Kommentera