En bättre version

Ni som följer mig på Instagram vet att det är ett idogt tjat om träning och kost hit och dit och det är ju för att jag ska visa hur jävla duktig jag är som tränar och äter rätt. Haha. Precis så är det ju, hela tiden. Och det är så för att min gode vän och tillika PT (personlig tränare för er som inte är med på den biten), Gurra har gjort både ett kost- och ett träningsprogram till mig. Så nu kör jag hela paketet för att se om jag lyckas bli en bättre version av mig själv. Min förhoppning är att komma dit där jag var innan Frank pissades fram på en sticka, det där lät inte bra, men ni fattar.

Om jag dessutom lyckas bli lite starkare än det och gärna se stark ut fast jag sover så skulle jag känna mig tillfreds, då känns det som om insidan skulle kunna gifta sig med utsidan och så behöver jag inte fundera mer på det sen, bara dagligt underhåll, som vilket förhållande som helst alltså. Joråsåatt.

Och så är det faktiskt så att man har ju bara en kropp och som Moder Tereza säger så är det bannemig ens skyldighet att ta hand om den så att den orkar bära en resten av livet, så nu testar jag att göra en bättre version av mig själv. Går det så går det och går det inte så är den kroppen jag har nu inte så himla tokig ändå, men jag kan alltid bli bättre.

Och det här med kosten, jag har en ätardag och dit längtar jag för då kan jag äta ost och godis och pasta och annat onyttigt, mums tänker ni. Men då ska jag säga er att min mage går inte med på det, efter två veckor med bättre mat än innan så strejkar magen när jag stopar i mig onyttigt. Bra kan man tycka kanske, men skapligt ovärt att äta ”skit” när det ändå blir en hög siffra på Bristolskalan strax efteråt.

Så nu försöker jag hålla mig till min plan, trots att det är påsklov och påskgodis och fika titt som tätt. Och trots att jag är hungrig hela tiden och skapligt sugen på choklad.

Men nej, tacka vet jag ägg och kvarg, det gör inte magen arg!

Kommentarer

  • Helene säger:

    Det ser ju ut att gå bra det där med en bättre version! Lite sporre blir det ju att lägga ut på blogg eller fb. Kör hårt!

    Den 23 april 2014 kl. 14:48

Kommentera