Eloide Details

Jajamensan. Nu kan man tycka att det har gått över styr helt och hållet för mamma Hjort. Men se den nivån tycker jag inte att jag har uppnått riktigt än. Eller hur, tänker säkert ni. Men så får förstås ni tycka precis vad ni vill.

Men till saken hör att Campadre just idag startade en kampanj med märket Eloide Details och av någon anledning har jag tittat in på deras sida ett antal gånger för att jag givetvis tycker att de har fina färgglada babygrejer. Förmodligen hamnade jag på deras sida för att jag tänkte att en åkpåse vore lämpligt och att jag så långt som det bara går vill undvika att hamna i den där svarta mammamaffian. Och tro mig, av alla vagnar som jag ser på dagis är det ingen som har en gladlynt kulör eller färgglada tillbehör, det är svart och mörkblått. En vagn är visserligen röd, men på en uppsättning av låt mig säga 20 vagnar är det inte mycket.

Så för att hålla mig till min egen ordning, dvs. lite för offensiv och färgglad så slog jag till på diverse bra att ha grejer till krabaten i kaggen. Vad tror ni? Sen kanske ni tycker att det är synd om bebisen eftersom jag då per automatik för över det här offensiva och färgglada på ett litet knyte som inte har något att säga till om, men det är ju så det blir…eller?

Och det här med napp, vet jag inte riktigt vad jag tycker. Har inget minne av att jag hade det, men det kanske är bra när de är pyttesmå, och för att ta det säkra före det osäkra så klickade jag hem några tandvänliga varianter som jag blivit tipsad om. Denty heter  det. Tack A-E för det. Åsikter om det här med napp, någon?

Jaja, nu ska jag studera vidare. Retuschera om bilder och göra fotomontage, roligt men tidskrävande de luxe.
Hej så länge!

Kommentera