Egoboosta till sömns…

20130525-233635.jpg
Nu när jag har varit inne i en period med sviktande självförtroende och otålighet gällande mitt yttre så har jag liksom glömt bort att jag kan vara snygg, alltså känna mig så där hållkäftensnygg som ändå är lite av mitt ess i rockärmen, på något vis. Ett ess som plockas fram lite för glest mellan gångerna för mitt eget bästa, tror jag. Sen att jag aldrig är svartvit på riktigt och att jag alltid måste ha glasögon för att jag annars får ont i huvudet och bara tittar med ett öga, det bortser vi från ikväll.

För det är så sällan jag är sminkad att jag nästan glömmer bort hur bra det kan kännas med lite ögonskugga och mascara. Och när jag väl sminkar mig så glömmer jag bort att jag är sminkad, sen kliar det i ögonen och ja, ni förstår ju själva, det blir lite som ”hej kom och hjälp mig” istället för, ”shit majbritt vilken puma”…

Och anledningen till att jag sällan sminkar mig är ju för att det är så förbannat tråkigt att tvätta av sminket. Jag är med andra ord för lat för att vara hållkäftensnygg ofta och kör istället på överraskningsmomentet och förvånar mig själv där i spegeln och kan inte låta bli att egoboosta mig till sömns och visa kortet för Jocke och säga, kolla vilken snygg fru du har. Haha.

Det var väl mest det. Note to self, sminka dig oftare än en gång i kvartalet och du ska se att självförtroende kommer krypande tillbaka…

Kommentera