Dyslexi light

Alltså. Jag gjorde ett flygblad. Och ett till. Och ett till. Ändrade lite i texten. Fick godkänt. Kopierade 50 ex. Var nöjd. Sen så, ett samtal och min dyslexi light gör sig påmind. Det stod minsann inte VET du… det stod VED.

Nog för att vi ska vara ute och njuta och att vi befinner oss nära naturen. Men jag behöver ju inte överdriva eller ta till någon låsasdanska för att få fram budskapet. Lite lätt irriterad. Svordom på det och sen justera. Nu står det rätt. Inte ens livsnjutaren Wilma såg stavfelet, fast det var precis framför ögonen på henne, och dessutom på översta raden.

Tror ni att jag kan operera in ett rättstavningsprogram i hjärnan, så att det bli röda volanger eller så att någon säger, som på SJs telefonservice (för SJ går det ju också bra för…) menade du VED? Nej. Jag menade VET. Inte VED.

Kommentarer

 • Joakim säger:

  Vi fick hjärnblödning damp deluxe när vi upptäckte fel i bröllopsinbjudningarna som vi gått igenom hur många ggr som helst. Men det var bara att bita ihop och skicka ut… 😉

  Den 5 augusti 2011 kl. 08:20
 • Anna-Eva säger:

  …det verkar som din dyslexi smittar.;-) Även chefen missade nämligen ”veden”. Tur att ”valparna” var läskunniga och hjälpte oss tillrätta. Men det finns värre saker i världen att fundera över än felstavade flygblad. Nu njuter vi av att kunna bjuda in till våra öppna hus nästa vecka. Men innan dess en härlig helg, välförtjänt igen 🙂
  /Chefen

  Den 5 augusti 2011 kl. 09:45
 • eremo säger:

  jag missade det ju oxå, så även solen har sina fläckar.
  🙂

  Den 5 augusti 2011 kl. 12:46

Kommentera