Duka upp

Jag fantiserar vidare. Ute har ett snötäcke lagt sig på marken och barnen i grannhusen är påpälsade och verkar vara glada för den vita massan. Jag röstar som sagt för att skippa det här med snö och gå direkt till våren.

Och i vårat nya kök, i framtiden, där ska jag duka upp med alla regnbågens färger av melamin. I fantasin är jag sponsrad av Rice och Marimekko, för att de gifter sig så bra med varandra, som en mästerkock skulle sagt. De gifter sig och dansar runt matbordet i ett virrvarr av färger för att pigga upp och välkomna våren. Jajamensan. Så skulle det vara.

Och vill ni fantisera om fina prylar i plast eller tjusiga Iittala Marimekko så kan jag tipsa om två förträffliga butiker på nätet. Den ena heter FÖRR och finns även ”på riktigt” i Skövde. Och där har de just nu rea på min favoritskål bland annat. Klicka här för att komma dit.

Den andra butiken heter FRAPP. Den har precis som FÖRR lite allt möjligt. Men aningens mer moderna prylar. Kanske. Och mitt favorit märke i plast eller melamin som det heter. Där finns flera sidor av uppiggande Rice produkter som lockar till en fika under äppelträdet. Tryck här för att komma dit.

Att fantisera är en bra och rogivande syssla…

Kommentarer

 • Lucy Luke säger:

  Ojoj E, hur ska du kunna hålla fingrarna i FÖRRstyr med en Skövdevisit inplanerad?

  Den 15 januari 2012 kl. 19:01
 • Eva säger:

  Ja, jag FÖRRsöker förtränga just den biten, men ser fram emot visiten.
  Ett rim på det oxå 🙂

  Den 15 januari 2012 kl. 19:21
 • Lucy Luke säger:

  Jag med, ser fram emot det alltså. Men låter nästan bli att rimma, går istället in i nattdimma. Gonatt!

  Den 15 januari 2012 kl. 22:40

Kommentera