Du pratar med Eva…

20120716-215328.jpg

Nej det går inte så bra. Min dator lever ett eget liv och är inte alls samarbetsvillig för blogginlägg och bildöverföring. Internet i huset är lika med noll och om det här inlägget är publicerat idag den 16:e juli är det ett mirakel då mobilens internetuppkoppling tycks vara på min sida.

Campingens internet är däremot helt okej. Men så fort jag sätter min fot i repan hör jag den obefintliga ringsignaler men ack så enerverande att det är svårt att inte lyfta luren och säga ”välkommen till Böda Sand, du pratar med Eva”. Eva sägs med lite olika utdragna a:n och ibland ler jag åt mitt uttal.

Jag ler inte lika mycket, knappt alls när det ringer gäster som glömt en leksak i en stuga och som inte har någon som helst förståelse för varför vi inte har prioriterat att; 1. Ta oss till posten, dvs 2 mil från campingen, 2. Postat hennes glömda leksak, 3. Åkt tillbaka till campingen, 2 mil igen och 4. Fakturerat damen som GLÖMT leksaken då vi sannerligen inte bjuder på porto när det är gästen i fråga som inte hållit ordning på sina saker.

Då ler jag inte utan får en adrenalinkick och berättar vänligt men bestämt att det är högsäsong och vi har lite annat att prioritera än er glömda leksak som tydligen kostade 800 kr. Himlar med ögonen som i en tecknad film och tänker, härrägud, på ren och skär närkingska.

Då, när telefonen ringer och jag nästan blir hes halvtimmen innan mitt egentliga arbetspass börjar är det svårt att få ro till bloggande, även om jag gärna vill. Men med ej samarbetsvilliga hjälpmedel håller jag mig till min höga arbetsmoral och hoppas på bättre tider för uppladdning av diverse info à la Böda Sand.

Förresten så vaknade jag med ett ryck 05.17 imorse och förklarade krig med en fästing i knävecket (fästning som jag skrev på FB, det hade jag behövt i knävecket när den där lilla jäveln kom), kanske det kan ha att göra med dagens lite sarkastiska tonart…

Kommentarer

  • Ricjard säger:

    Aj, aj då till väckning så tidigt och det djuret som inte ens förtjänar en plats i faunan. Men tänk va possitivt det kan bli i framtiden med alla dessa gäster som är nõjda fast de inte säger så mycket, skit i i det där lilla, det går att lösa sen. Lycka till!

    Den 17 juli 2012 kl. 20:39
  • Eva säger:

    Tack Richard för att du stöttar mig! Idag har jag en ny härlig dag i repan som säkert kommer bli grym. Hoppas att du också har en bra dag!

    Den 18 juli 2012 kl. 09:13

Kommentera