Drömmar om våren

Dröm

När Frank sover kan jag passa på att drömma mig bort till våren tack vare låsasshopping på nätet. Jag kan möblera om och lägga till skålar i samlingen, fundera på snygg förvaring till blöjor och små barnkläder och tänka att jag eventuellt ska finta bort blusen med någon mer skål. Överlista en ytlighet med en annan, liksom.

I morgon är det fyra veckor sen jag gjorde min största kvinnliga prestation, så kanske att en skogsgrön, ljusrosa, lavendel eller en citrongul goding ska få bli en av de första skålarna på hyllan som ännu inte är fylld. Hur kan Iittala Marimekko komma med så många skålar på en och samma gång, en samling ska väl vara lite av en livslång hobby, men i den här takten kommer ju hyllan vara fylld till bredden innan nästa års färger presenteras. Så nu kanske jag verkligen får förgylla samlingen med väl utvalda finingar. Eller så drömmer jag mig bara vidare till färgglada lakan, vårsol och ett svep på Lagerhaus, lägger mig bredvid Frank och susar sött.

Så får det nog bli. Men om ni vill finta bort jazzen, snön eller ett allmänt tråkigt tillstånd med ovanstående pryttlar så kommer de från Granit, Iittala, Lagerhaus och Åhléns.

Kommentarer

  • Cam. säger:

    Ja, finta bort blusen E 😉 Det piggar upp!

    Den 18 februari 2013 kl. 22:13

Kommentera