Drömkök åt mamma Ulla

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=84s3mTm_jW4&feature=youtu.be[/youtube]

Jag tävlar på IKEAs sida Livet hemma, för jag tycker att min mamma borde få ett nytt kök. Ovanstående hesa film är med i tävlingen och här hittar ni mitt fullständiga bidrag. Gå in och gilla det nu. Jag vet dock inte om antal gillningar är några kriterier för att ha större chans att vinna, men jag vill ju som sagt alltid vara bäst. Och ni som har smakat på mamma Ullas mat, ni förstår nog att den kocken förtjänar ett nytt kök.

På söndag är den sista dagen för tävling. Heja oss!

Och ja, jag pratar på snedden och är oförskämt hes, och ser lite sur ut, men vad gör det om det är ett nytt kök för mamma som står på spel?!

Kommentarer

 • A-E säger:

  Å vilken rolig film. Den närkingska hesheten kan väl inte IKEA motstå. Heja heja… Nytt kök till Ulla!!!

  Den 3 februari 2012 kl. 22:43
 • Eva säger:

  Nej eller hur 😉
  Tack A-E, hoppas att vi vinner!

  Den 4 februari 2012 kl. 08:56
 • Lucy Luke säger:

  Heja heja, detdär går inte att motstå! Fantastiskt roligt!

  Den 4 februari 2012 kl. 20:22
 • Eva säger:

  Haha. Ja visst är det! Lite som Evert ger till Evert 🙂

  Den 5 februari 2012 kl. 10:50

Kommentera