Drama i badrummet

Plask

Frank här. Det här är faktiskt ganska roligt och kanske lite för mycket kiss och bajs för vissa. Men jag måste berätta. Mamma och pappa har tydligen instiftat en regel, när man fyller så behöver man inte byta bajsblöja. Nähe okej, fine för mig, bara jag får en ny när jag har skitit ner mig.

Och nu för tiden bajsar jag inte så ofta så när det väl sker är det en jäkla odör och omgång som jag glatt bjuder på. Och självklart passade jag på när mamma fyllde år. Så under tiden som hon låg på soffan och började läsa en bok så skulle pappa styra upp det där i blöjan. Och då, precis som planerat kommer Wilma in med en mus. Wilma och jag hade ju kommit överrens om det innan, ingen rast ingen ro liksom, här behövs lite drama. Och det blev det sannerligen ett ögonblick.

Mamma skrattade åt eländet, samtidigt som hon försökte få fatt på musen. Pappa suckade uppgivet och frågade mamma; tycker du det här är kul eller? Hon fortsatte fnittra, motade in Wilma i badrummet för att försöka få henne att hjälpa till. Wilma vägrade såklart. Pappa svor lite stillsamt och försökte parera musens fintar. Och musen var livrädd, stackaren, och där låg jag på skötbordet och sprattlade med bajs långt ut på benen. Drama i badrummet.

Till slut fick mamma ut musen som gömt sig i ett hörn bakom varmvattenberedaren, jag fick ny blöja och allt var åter i sin ordning. Mamma och pappa undrade så klart hur stor sannolikheten är att jag skulle bajsa samtidigt som Wilma kommer med en mus, men det var ingen slump, det var planerat in i minsta detalj.

Haha, förbaskat roligt. Och musen, ja den släppte mamma ut i skogen med hopp om ett långt liv.

 

Kommentera