Drag hos polisen

20120718-152557.jpg20120718-152608.jpg

Nu slåss vi om telefonsamtalen. Det regnar utanför fönstret. Nej nu skiner solen. Polisens husbil parkerade precis utanför repan och barnen är snabbt framme och tittar läget hos konstaplarna. Det är drag hos polisen och lugnt i repan. Några incheckningar är på väg in och i takt med att solen skiner starkare blir det mer och mer gäster i receptionen.

Vi är full styrka i repan och vi fördelar arbetsuppgifter och raster så att allt ska flyta på. Men det är lite för lugnt nu. För min smak. Det är förstås ett tecken på att gästerna trivs trots vädret och att campingen är nästintill fullbelagd. Vi har några extraplatser lediga utan el och vädret spelar oss som sagt ett spratt.

Jag håller ordning på tuttarna och Svante sträcker näven i luften som ett segertecken över att han ska få beställa nya tennisbollar och kolla parkeringsautomaten. Konstapel Kjell kommer med info och vi dokumenterar och fotograferar.

Konstapel Kjell och hans kollegor och den tjusiga polisbilen kommer att finnas här utanför receptionen på onsdagar mellan 14-16, fram till vecka 32.

Så under tiden som makarna Barkewall flanerar på Soliden med kungen håller vi ställningarna på campingen. Och kanske finns det hopp om en fin sommarkväll, vad tror ni och vad gör ni en dag som denna?

Kommentera